Nevíte si rady? Zavolejte nám nebo napište..... TEL.: 605333663 / 606642175 / 731488630 / 604262062 / EMAIL.: horizontrading@email.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
606642175 / 731488630 / 604262062
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.01.2022
NEJLEPŠÍ AUTOMATICKÝ GRAMOFON PRO ROKY 2021, 2022 JE THORENS
Třetím úspěchem našich značek je ocenění pro THORENS TD-102A, který je: - nejlepší automatický gramofon pro roky 2021/2022 Vybírat můžete se z... číst celé
04.01.2022
aiwa AMU-120BT, ZESILOVAČ S NEJLEPŠÍM POMĚREM VÝKON/CENA PRO ROKY 2021/2022
Další skvělé ocenění je pro zesilovač aiwa AMU-120BT. Pro roky 2021/2022 se stal integrovaným zesilovačem s nejlepším poměrem výkon/cena na trhu. ht... číst celé
03.01.2022
N-25 je nejlepší digitální přehrávač 2021/2022
Rok 2022 začínáme skvěle. COCKTAILAUDIO N-25 je nejlepší DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ pro roky 2021 a 2022!! Stojí do 30.000,-Kč. https://www.horizontrading... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Našereference


aiwa  je zpět !


Simply Analogpečuje o dokonalost zvuku...


SUPRAcablessupra je super...


SPINCAREpřední značka v oblasti High-tech péče o vinylové desky

 


cocktailAudioinovativní produkty za dostupné ceny...


Audio Anatomyprémiová kvalita z EU


    Horizon Trading Prague

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Copyright © 2022

Horizon Trading Prague s.r.o. distributor značkové elektroniky a příslušenství, poslechová studia a domácí kino

Telefon na obchodtel. / obchod /: 605 333 663 (pevná linka)

tel:  +420 606642175 / +420 731488630

 

Doporučujeme:

Jelco SW-30

Kvalitní přesně kroucené drátky pro připojení přenosky 99,9999% 6N OFC fine line za 1499.-Kč !!

 

Proč nakupovat u nás ??
  • Specializovaný prodej
  • Odborné znalosti
  • 11 let na trhu
  • Výhradní zastoupení a autorizace
  • Servisní podpora
  • Vysoké skladové zásoby
  • Kamenná prodejna a poslechová studia
  • 1000ce spokojených zákazníků
  • Osobní péče a přístup majitelů
  • Výborná dostupnost autem i městskou dopravou
  • Domácí kino s Dolby Atmos s podporou 4K HDR
  • Návrhy a četné instalace
  • Spolupráce s architekty a designéry
Pomáháme:

Jsme přesvědčení, že velké společnosti by měly pomáhat. Proto se již od samotného vzniku snažíme podpořit ty, kteří pomoc opravdu potřebují. Zdravotní klaun je nezisková organizace s národní a mezinárodní působností, která přináší humor a radost hospitalizovaným dětem, geriatrickým pacientům a dalším potřebným v oblasti zdravotnictví. Tím přispívá ke zlepšení jejich psychického i celkového zdravotního stavu, a to prostřednictvím speciálně vyškolených Zdravotních klaunů a souvisejících projektů.

 

Kontakt:
Logo
Horizon Trading Prague sro
606642175 / 731488630 / 604262062
Copyright © 2021 Horizon Trading Prague s.r.o. distributor značkové elektroniky a příslušenství