Zvolit měnu:czech flagslovakia flag
Značková elektronika se zárukou výhradního dovozce
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
606642175 / 731488630 / 604262062
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.02.2021
ORTOFON, co sejmu, to zahraju!
Lepší hodnocení přenosek vlastně ani být nemůže. Pan Láb o Ortofonu napsal: Co sejmu, to zahraju! A tak přesně funguje Ortofon, jednička ve světě v ... číst celé
17.02.2021
BC ACOUSTIQUE EX-214 v další recenzi
Zesilovač BC Acoustique EX-214 v další recenzi. Z textu: Francouzští BC Acoustique u svého velmi dostupného integrovaného zesilovače vsadili na skla... číst celé
16.02.2021
THORENS TD-1601/1600 v testu STEREO/VIDEO
THORENS TD-1601/1600 pod drobnohledem analogového specialisty z časopisu STEREO/VIDEO, pana Lába. Příjemné čtení testu, který podá vysvětlení, proč m... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Našereference


Simply Analogpečuje o dokonalost zvuku...


SUPRAcablessupra je super...


SPINCAREpřední značka v oblasti High-tech péče o vinylové desky

 


Stylus Timerčasovač provozních hodin přenosky

Slide


    Horizon Trading Prague

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Copyright © 2021

Horizon Trading Prague s.r.o. distributor značkové elektroniky a příslušenství, poslechová studia a domácí kino

Telefon na obchodtel. / obchod /: 605 333 663

tel:  +420 606642175 / +420 731488630

 

Doporučujeme:

Nakamichi - Banana Plugs N4046

 

Proč nakupovat u nás ??
  • Doprava zdarma nad 1.500.-Kč
  • Specializovaný prodej
  • Odborné znalosti
  • 10 let na trhu
  • Výhradní zastoupení a autorizace
  • Servisní podpora
  • Vysoké skladové zásoby
  • Kamenná prodejna a poslechová studia
  • 1000ce spokojených zákazníků
  • Osobní péče majitelů
  • Výborná dostupnost autem i městskou dopravou
  • Domácí kino s Dolby Atmos s podporou 4K HDR
  • Návrhy a instalace
  • Spolupráce s architekty a designéry
Pomáháme:

Jsme přesvědčení, že velké společnosti by měly pomáhat. Proto se již od samotného vzniku snažíme podpořit ty, kteří pomoc opravdu potřebují. Zdravotní klaun je nezisková organizace s národní a mezinárodní působností, která přináší humor a radost hospitalizovaným dětem, geriatrickým pacientům a dalším potřebným v oblasti zdravotnictví. Tím přispívá ke zlepšení jejich psychického i celkového zdravotního stavu, a to prostřednictvím speciálně vyškolených Zdravotních klaunů a souvisejících projektů.

 

Kontakt:
Logo
Horizon Trading Prague sro
606642175 / 731488630 / 604262062
Copyright © 2021 Horizon Trading Prague s.r.o. distributor značkové elektroniky a příslušenství
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.