Zvolit měnu:czech flagslovakia flag
Značková elektronika se zárukou výhradního dovozce
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
606642175 / 731488630 / 604262062
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.05.2020
INDIANA LINE DIVA 660 EXCELUJE!
Nejvyšší model z nejvyšší série italské značky Indiana Line, Diva 660, exceluje!Z textu:"Diva 660 překvapily, a to hodně. Ty peníze, za které se prodá... číst celé
07.05.2020
Ortofon získává nejprestižnější německé ocenění
Ortofon přenosky posbíraly četná ocenění již v 1. polovině roku 2020.A nutno říci, že prestižní Zlaté Ucho.MC QUINTET RED je nejlepší MC přenoska roku... číst celé
29.04.2020
DUAL DT-450 ORTOFON 2M RED VÍTĚZÍ
DUAL DT-450 ORTOFON 2M RED verze vítězí v testu gramofonů s vestavěným předzesilovačem. Zakoupit jej můžete u našich skvělých prodejců v ČR a SK. Tý... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Simply Analog pečuje o dokonalost zvuku...


SUPRAcables Supra je super...

 


Stylus Timer... Časovač provozních hodin přenosky

Slide


 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Copyright © 2020

Horizon Trading Prague s.r.o. distributor značkové elektroniky a příslušenství

Telefon na obchodtel. / obchod /: 605 333 663

tel:  +420 606642175 / +420 731488630

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Doporučujeme vítěze testu:

DUAL DT 450 + Ortofon

 

Proč nakupovat u nás ??
  • Doprava zdarma nad 1.500.-Kč
  • Specializovaný prodej
  • Odborné znalosti
  • 10 let na trhu
  • Výhradní zastoupení a autorizace
  • Servisní podpora
  • Vysoké skladové zásoby
  • Kamenná prodejna a poslechové studia
  • 1000ce spokojených zákazníků
Pomáháme

Jsme přesvědčení, že velké společnosti by měly pomáhat. Proto se již od samotného vzniku snažíme podpořit ty, kteří pomoc opravdu potřebují. Zdravotní klaun je nezisková organizace s národní a mezinárodní působností, která přináší humor a radost hospitalizovaným dětem, geriatrickým pacientům a dalším potřebným v oblasti zdravotnictví. Tím přispívá ke zlepšení jejich psychického i celkového zdravotního stavu, a to prostřednictvím speciálně vyškolených Zdravotních klaunů a souvisejících projektů.

 

Kontakt:
Logo
Horizon Trading Prague sro
606642175 / 731488630 / 604262062
Copyright © 2020 Horizon Trading Prague s.r.o. distributor značkové elektroniky a příslušenství
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.