Nevíte si rady? Zavolejte nám nebo napište..... TEL.: 605333663 / 606642175 / 731488630 / 604262062 / EMAIL.: horizontrading@email.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
606642175 / 731488630 / 604262062
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.07.2022
THORENS TD-1500, zaplatitelný High-End
High-End gramofon zase o něco dostupnější!!! THORENS TD-1500 s novým THORENS raménkem je sice nový model, ale už je LEGENDA. Je to díky kombinaci: ... číst celé
29.06.2022
Indiana Line Diva 252 je skvělá koupě na trhu...
Nejmenší regál z nejvyšší série italské značky Indiana Line, model Diva 252 je vynikající.To asi není překvapení, vynikající hodnocení dostává na trhu... číst celé
15.06.2022
DUAL CS-418 je výhodný nákup
Nová CS řada od DUAL je vele-úspěšná od samého začátku. Zde recenze na model CS-418 s výsledkem, VÝHODNÝ NÁKUP. https://www.horizontrading.cz/NEW-CS... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Našereference



Simply Analogpečuje o dokonalost zvuku...


SUPRAcablessupra je super...


SPINCAREpřední značka v oblasti High-tech péče o vinylové desky

 


cocktailAudioinovativní produkty za dostupné ceny...


Pangea Audio - Made in USA


Audio Anatomyprémiová kvalita z EU


    Horizon Trading Prague

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Copyright © 2022

Horizon Trading Prague s.r.o. distributor značkové elektroniky a příslušenství, poslechová studia a domácí kino

Telefon na obchodtel. / obchod /: 605 333 663 (pevná linka)

tel:  +420 606642175 / +420 731488630

 

Doporučujeme:

MAGLAB C 90 TYPE I CASSETTE TAPE

Proč nakupovat u nás ??
  • Specializovaný prodej
  • Odborné znalosti
  • 12 let na trhu
  • Výhradní zastoupení a autorizace
  • Servisní podpora
  • Vysoké skladové zásoby
  • Kamenná prodejna a poslechová studia
  • 1000ce spokojených zákazníků
  • Osobní péče a přístup majitelů
  • Výborná dostupnost autem i městskou dopravou
  • Domácí kino s Dolby Atmos s podporou 4K HDR
  • Návrhy a četné instalace
  • Spolupráce s architekty a designéry
Pomáháme:

Jsme přesvědčení, že velké společnosti by měly pomáhat. Proto se již od samotného vzniku snažíme podpořit ty, kteří pomoc opravdu potřebují. Zdravotní klaun je nezisková organizace s národní a mezinárodní působností, která přináší humor a radost hospitalizovaným dětem, geriatrickým pacientům a dalším potřebným v oblasti zdravotnictví. Tím přispívá ke zlepšení jejich psychického i celkového zdravotního stavu, a to prostřednictvím speciálně vyškolených Zdravotních klaunů a souvisejících projektů.

 

Kontakt:
Logo
Horizon Trading Prague sro
606642175 / 731488630 / 604262062
Copyright © 2022 Horizon Trading Prague s.r.o. distributor značkové elektroniky a příslušenství